Slutkört, språkligt geni.

”Mmm, laxbiten… Den var det godaste jag har ätit…  och…stoppat i min mun…. idag… då…För, nu… har vi ju ätit….lite.. annat…chokladkaka…”

Hahaha. Älskar när hjärnans och talorganens samarbetsförmåga brister.

Gårdagen var en kul dag. Arbete med barn på krigsstigen, då någon som vi citat: ”måste fånga och slå ner”, kastat in en vattenballong fylld med sand och vatten i vår korridor. Lycklig fritidsfröken, när alla barn gått hem innan klockan halv fyra (som en skänk från ovan). Hem för att raggarduscha innan Veronica Maggio-konsert på Liseberg.

Bara det, att vi aldrig kom så långt att vi faktiskt såg eller hörde någon Veronica Maggio. Kön in till Liseberg var ett skämt, så vi bestämde oss för att istället sticka till någon fancy ställe och eeeta. Ha-ha-ha-ha, för ett fancy ställe! Ett skämt det med.

Nervös stämning bland både gäster och personal. Något slags underground maffiamöte några bord bort. Blickar mellan maffiabordsgäster och annat gäng utanför. Jag satt hela tiden på helspänn, redo att ducka för eventuell skottlossning. En tom ketchupflaska ställdes fram på mitt bord, varpå jag blev vrång och bad om en ny med ketchup i.  Fick en ny tom ketchupflaska på bordet. VA-FALLS?!

Men det bästa restaurangen ändå lyckades åstadkomma, var att ta lika mycket betalt för två glas med samma vita, ljumna vin. Fast ett glas var DUBBELT så stor och innehöll dubbelt så mycket varmt vin?! Och det var inte mitt glas.

Isbitarna som Leila fick fixat fram smälte undan kvickare än kvickast.

Dumhövven.

Men jag hade superkult ändå!

Idag ska jag bjuda min fina herre på fin mat och vin. Allt för att få mig en ring och bli gift innan det är för sent.

Chipp chipp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s